ISPARTA EĞİRDİR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019-2020 Ek Ders Ücret Karşılığı Öğretmen Başvuru Duyurusu

 2019-2020 Ek Ders Ücret Karşılığı Öğretmen Başvuru Duyurusu

 

İLGİLİ MEVZUAT

1.     Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine ilişkin Karar.

2.     Milli Eğitim Bakanlığı Norm Kadro Yönetmeliği.

3.     657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu.

          İlçemiz eğitim kurumlarında çeşitli nedenlerle (Boş Norm, Aylıksız İzin, Uzun Süreli Sağlık Raporu, Tayin, Emeklilik vb.) oluşan öğretmen yetersizliğinden dolayı  2019/2020 eğitim öğretim yılında ihtiyaç duyulan branşlarda Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen ve Yöneticilerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine ilişkin Karar´ın 9.Maddesi gereğince ek ders ücreti karşılığı görevlendirme yapılacaktır.

 

ÖNCELİK SIRALAMASINA GÖRE GÖREVLENDİRMEYE ESAS USUL VE ŞARTLARI

 

1-Üniversitelerin Eğitim Fakültesi bölümlerinden mezun olmak,

 

2-Üniversitelerin Fen Edebiyat Fakültesi bölümlerinden mezun olmak,

 

3-Okul Öncesi Öğretmenliği(Ana Sınıfı) için Okul Öncesi Öğretmenliği(Lisans), ihtiyaç karşılanmadığı takdirde Çocuk Gelişimi (Ön lisans) bölümü mezunu olmak,

 

4-Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği için Lisans, ihtiyaç karşılanmadığı takdirde İlahiyat Ön lisans mezunu olmak,

 

5-Eğitim ve Fen Edebiyat Fakülteleri mezunlarının 2018 KPSS, Çocuk Gelişimi ve İlahiyat Ön lisans bölümü mezunlarının 2018 KPSS puanına sahip olmak,

 

6-Son 1 (bir) yıl içinde görev alan ücretli öğretmenlerden, geçerli mazereti olmadan görevini bırakanlara aksi hüküm bulunmadıkça görev verilmeyecektir.

 

7- Geçerli bir özrü (atama, hastalık vb.) olmaksızın çalıştığı okul müdürlüğüne en az 5 (beş) işgünü öncesinden yazılı bilgi vermeden görevi bırakanlara müdürlüğümüzce bir daha görevlendirme yapılmayacaktır.

 

8-Maarif Müfettişlerince önceki yıllarda öğretmenlik görevinde yetersiz bulunup görevi sona erdirilen ve bir daha görev verilmemek üzere hakkında işlem yapılan ücretli öğretmenlerin başvuruları geçersiz sayılacaktır.

 

9-Her branş mezunu sadece kendi branşı için başvuru yapabilecektir. Kendi branşında ihtiyaç olmaması durumunda uygun diğer branşlarda görevlendirme yapılacaktır.

 

10-Merkez  için başvuru yapan köylere; Köy için başvuru yapan merkez için başvuru yapma hakkına sahip olamayacaktır.

 

11-Başvuru yapan her adayın görevlendirilemeyeceğinin, görevlendirmenin yapılmaması durumunda da herhangi bir hak talep edilmeyeceğinin bilinmesi gerekir.

 

12-Köy Okullarını tercih edenlerden ikameti o köyde olanlara öncelik verilecektir.

 

13-Eşitlik durumunda mezuniyeti daha eski ve önceki yıllarda daha uzun çalışanlara öncelik verilecektir.

 

Başvurular ; Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İnsan Kaynakları Şubesine 19/08/2019-03/09/2019 tarihleri  arasında istenilen belgeler teslim edilerek yapılacaktır. E-devlet üzerinden başvurular  ise 29/08/2019 tarihinden itibaren başlayacaktır.

 

 

 BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

1-Başvuru Formu

2-Lisans Diploması veya Mezuniyet Belgesi Onaylı Fotokopisi (Yurtdışı mezunlarından denklik belgesi) Örneği,

3-Formasyon belgesi

4-Resmi Görevi Bulunanlardan Görev Yeri Belgesi

5-2018 veya 2019  KPSS10/ KPSS121 Puanı

6-Varsa  (İngilizce-Bilgisayar) Sertifikaları

7-Nüfus Cüzdan Fotokopisi

8-Sabıka Kaydı

 

 Başvuru Formu için tıklayınız

 

 

 NOT: İl Milli Eğitim Müdürlüğüne yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. 

 

YAZLA MAH. PROF. DR. TURAN YAZGAN CAD. MAVİGÖL KIZ MESLEK LİSESİ BLOK NO 5 İÇ KAPI NO 110 EĞİRDİR / ISPARTA - 0 246 311 30 11

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.