ISPARTA EĞİRDİR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020 YILI KASIM AYI YÖGEP TOPLANTISI YAPILDI

2020 YILI KASIM AYI YÖGEP TOPLANTISI YAPILDI

İmam Hatip Lisesi yöneticileri Yönetici Gelişim Programı kapsamında, Kasım  ayında "Okul yönetiminde bilgi ve iletişim teknolojilerinin etkili ve verimli kullanımı e-okul, MEBBİS, EBA uygulamaları dogm.meb.gov.tr, religiouseducation.meb.gov.tr, dinogretimi.meb.gov.tr, dkab.meb.gov.tr, dinogretimiokullar.meb.gov.tr, hafiz.meb.gov.tr, dogm.eba.gov.tr gibi ve web sitelerinin incelenmesi Eğitimin niteliğini geliştirmede Kalite Takip Sisteminin yeri ve önemi,;  konularında  faaliyetlerde bulunmuşlardır.

 İlçe Mili Eğitim Şube Müdürü  Cemile Tuğçe ARSEVEN ÖZÇELİK'ın başkanlığında  Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hasan CEYLAN, Müdür Yardımcıları Zekeriya TÜRK ve Cevat EROL Kasım ayı boyunca zaman zaman bir araya gelerek, yukarıdaki konuları müzakere etmişlerdir.


YAZLA MAH. PROF. DR. TURAN YAZGAN CAD. MAVİGÖL KIZ MESLEK LİSESİ BLOK NO 5 İÇ KAPI NO 110 EĞİRDİR / ISPARTA - 0 246 311 30 11

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.